Hvorfor mister vi håret?

Håret ditt lever sitt eget liv. I løpet av en livssyklus veksler hvert hårstrå mellom vekstfaser og hvilefaser. Når en ny vekstfase starter, mister man det gamle hårstrået. Alle mennsker mister normalt ca. 100ñ150 hårstrå om dagen. Det er ikke så mye som det høres ut ñ vi har totalt mellom 100 000 og 150 000 hårstrå på hodet. . 


Mange mennesker mister mer hår enn det. Det er arvelige anlegg som bestemmer om menn og kvinner blir tynnhårete eller skallet. Det som skjer er at hårsekkene blir mindre og svakere og ikke klarer å holde fast på hårstrået.
40 % av alle menn og 20 % av alle kvinner er bærere av dette anlegget. Arven kan gå ulike veier, fra far til sønn, fra mor til sønn, fra far til datter eller fra mor til datter. Arven kan også komme fra besteforeldre.
I de aller fleste tilfellene, 95 %, er arveanlegg årsaken til at du rammes av håravfall. Hvis du mister store dotter eller plutselig mister hår flekkvist, kan det være hormonforstyrrelser, stress eller sykdommer som ligger bak. Da bør du rådføre deg med legen din.

De aller fleste kan få hjelp av Recrea Forte Ö

Recrea Forte er et reseptritt legemiddel som du kjøper på apoteket. Recrea Forte har vist seg å ha svært god effekt på akkurat arvelig håravfall.
Forskere tror at Recrea Forte virker ved å å øke blod- og næringstilførselen til hårsekkene. På den måten får hårsekkene, som tidligere ikke klarte å holde fast på hårstråene, ny kraft og kan til og med begynne å produsere nye hårstrå.
De aller fleste kan få hjelp av Recrea Forte. Sjansene er svært gode for å stanse fortsatt håravfall og få tilbake tapt hår. Hos fire av fem stanses håravfallet, og hos 60 % har nytt hår begynt å vokse ut igjen.

... hvis de begynner behandlingen i tide ...

Merker du at håret begynner å tynnes ut etter det arvelige mønsteret, bør du prøve å behandle med Recrea Forte så snart som mulig. Da øker du sjansene for en vellykket behandling. Recrea Forte gir aller best effekt ved tidlige og mindre uttalte former for håravfall.

... og har tålmodighet.

Behandlingen gjør ikke underverker med en gang. Du kan ikke forvente deg synlige resultater før etter cirka 2 måneders daglig behandling med Recrea Forte (iblant ikke før etter 8 måneder). I begynnelsen av behandlingen kan det oppstå en økt, men forbigående, håravstøting som skyldes at gammelt hår støtes bort. Dette er helt normalt.
Når håret begynner å vokse ut igjen, er de første stråene myke og dunaktige, men etter hvert kommer du til å kjenne igjen fargen og kvaliteten på ditt eget hår.
Avslutter du behandlingen, opphører den økte hårveksten innen 34 måneder, og du begynner gradvis å miste hår igjen.

 

 

Recrea Forte er effektivt!

Recrea Forte er et reseptfritt, utvortes legemiddel mot arvelig håravfall. Det er medisinsk utprøvd for å stanse håravfall og stimulere gjenvekst, og det har bidratt til at mange mennesker har fått beholde håret. Studier viser at 80% får beholde håret.

Les mer


Passer Recrea Forte for deg?

I de aller fleste tilfeller skyldes håravfall arvelige faktorer. Ta en lyntest.

Test deg selv!

Du forlater nå Recrea.no

Du har valgt en lenke som tar deg til en annen nettside. Klikk avbryt for å bli på denne siden, eller fortsett for å gå videre