Er det blitt tynnere i håret?

Føles det ut som det minker det der oppe? Føles ikke håret like tykt når du drar hånden gjennom? Det kan være at det ikke bare er følelsen, men at håret faktisk har blitt tynnere. På apoteket kan du finne Recrea Forte (Minoksidil), som har bevist effekt mot tidlig, arvelig håravfall.

Mister du håret? Kjøp det reseptfrie legemiddelet Recrea Forte på apoteket

Alle mennesker mister hår. Vi har mellom 100’ og 150 000 hårstrå på hodet, og det er helt normalt å miste minst 100 av disse hver dag. Noen mister imidlertid mange flere hår, fordi arvelige anlegg gjør at hårsekkene blir svakere, og ikke greier å holde fast på hårstrået.

To av fem menn, og hver femte kvinne, opplever dette. Arvelig håravfall er dermed en av våre vanligste hverdagsplager. Nesten like vanlig er misforståelsen om at håravfallet ikke kan behandles. Og det er heldigvis feil.

Arvelig håravfall? På nærmeste apotek finnes hjelpen

Løsningen er ikke lenger unna enn nærmeste apotek. Der finner du Recrea Forte (virkestoff: Minoksidil), et reseptfritt legemiddel som har vist svært god effekt mot arvelig håravfall. Recrea øker nemlig blod- og næringstilførselen til hårsekkene, slik at de som før ikke greide å holde fast på hårstråene, får ny kraft og til og med kan produsere nye hårstrå.

Recrea Forte hjelper de fleste. Fire av fem ser at håravfallet stanser, og 60 % ser at nytt hår begynner å vokse ut igjen. Husk at det er viktig å følge bruksanvisningen, siden dette er et legemiddel.

Viktig med tidlig handling

Du bør behandle med Recrea Forte så snart du merker håret begynner å tynnes. Jo før du behandler, jo større er sjansen for at behandlingen lykkes. Det tar tid før behandlingen viser effekt; som regel går det et par måneder før du ser resultater, av og til opptil åtte måneder. Noen ganger øker håravfallet i starten, siden det gamle håret støtes bort, før det nye håret begynner å vokse. Dette er normalt.

Bruk silikonfri sjampo

Når du behandler med Recrea Forte, må du huske å bruke en sjampo som ikke inneholder silikon. Silikonet i sjampoer gjør nemlig at hårsekkene ikke absorberer det virksomme stoffet i Recrea Forte, og da kan resultatet utebli. Du finner en silikonfri sjampo fra Recrea på apoteket, samme sted som du finner selve behandlingen.

Ikke stopp behandlingen

På samme måte som du pusser tennene to ganger om dagen for å ha sunne, friske tenner, må du bruke Recrea Forte to ganger daglig for å ta vare på hårmanken. Du behandler de aktuelle områdene i hodebunnen morgen og kveld – hver dag – så lenge du ønsker effekt. Avslutter du behandlingen, vil den økte hårveksten ta slutt i løpet av 34 måneder, og håret vil gradvis begynne å falle av igjen. Behandlingen må altså bli en vane, del av den daglige rutinen. På samme måte som tannpussen.

Les alltid pakningsvedlegget nøye før bruk. Mer informasjon om Recrea finner du i Fellerskatalogen eller på www.recrea.no

LINIMENT, oppløsning 5%: 1 ml inneh.: Minoksidil 50 mg, etanol (96%), propylenglykol, renset vann.

Recrea Forte og silikonfri sjampo

Recrea Forte er effektivt!

Recrea Forte er et reseptfritt, utvortes legemiddel mot arvelig håravfall. Det er medisinsk utprøvd for å stanse håravfall og stimulere gjenvekst, og det har bidratt til at mange mennesker har fått beholde håret. Studier viser at 80% får beholde håret.

Les mer


Et vanlig problem

Opplever du at håret ditt stadig blir tynnere og tynnere? Du er ikke alene. Hver femte kvinne og to av fem menn rammes før eller senere i livet av håravfall.

Les mer

Du forlater nå Recrea.no

Du har valgt en lenke som tar deg til en annen nettside. Klikk avbryt for å bli på denne siden, eller fortsett for å gå videre